Veš

Veš za djevojčice iz Jasmil kolekcije skrojen je od najfinijeg materijala kao što je pamuk i pružiće maksimalni komfor djetetu tokom cijelog dana. Vrhunski kvalitet mekanih, pamučnih niti i prijatni elastin obezbijediće djevojčicama neophodnu udobnost, a zanimljivi dezeni veša sjajno će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju.

Upoznajte se sa našom online ponudom donjeg veša i topića za djevojčice i izaberite kvalitet za svoje najmlađe!

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. J15B-14Y101, Dječiji Ženska slip 3/1
  Nisko kao 6,19 €
 2. J20K-34S101 , Dječiji Ženska slip
  -20%
  Nisko kao 2,39 € Regularna cijena 2,99 €
 3. J20K-34S102 , Dječiji Ženska slip
  -20%
  Nisko kao 2,39 € Regularna cijena 2,99 €
 4. J20K-34S103 , Dječiji Ženska slip
  -20%
  Nisko kao 2,15 € Regularna cijena 2,69 €
 5. J20K-34S104 , Dječiji Ženska slip
  -20%
  Nisko kao 2,15 € Regularna cijena 2,69 €
 6. J15B-14S101 , Dječiji Ženska slip
  Nisko kao 1,89 €
 7. J20K-54S101 , Dječiji Ženska slip
  -30%
  Nisko kao 1,95 € Regularna cijena 2,79 €

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Kvalitetni pamučni donji veš za djevojčice koji se lako održava

Zahvaljujući materijalima kao što su prirodni pamuk i mekani elastin, Jasmil je uspio da za sve najmlađe dame skroji savršene modele donjeg veša koji prijaju i najosjetljivijoj dječjoj koži.

Uz naš veš za djevojčice, ugodnost tokom svakog nošenja je zagarantovana, kretanje neometano, a ono čemu će se mame naročito radovati jeste lakoća održavanja veša usled zahvalnosti korišćenih materijala.

Širok asortiman donjeg veša u raznim bojama i dezenima

Jasmil veš za djevojčice je jedinstvena prilika da širokim asortimanom kvalitetnog donjeg veša u raznim bojama i najkreativnijim motivima obogatite fioku svog djeteta.

Moderna estetika, kvalitet i udobnost su osnovna mjerila po kojima šijemo osjetljive dječje odevne predmete, garant dugotrajnosti veša ali i zadovoljstva vašeg djeteta.

Topovi za djevojčice

Topovi za djevojčice iz Jasmil asortimana kreirani su tako da svakoj najmlađoj dami pruže potporu, ali i udobnost od samog početka razvitka grudi. Znamo koliko je važno da odjeća koja prijanja direktno uz kožu bude skrojena od prijatnih materijala, koji je ne iritiraju - zato su naši topići izrađeni od najfinijih materijala.

Kvalitetni topovi za djevojčice za prijatnu svakodnevicu

Topići za djevojčice iz Jasmil asortimana će ih dugo služiti i pružiti im maksimalnu udobnost tokom nošenja. Topići su zapravo prvi brushalteri u životu svake dame. Ipak, s obzirom na veličinu grudi u samom početku njihovog razvitka, kod dizajniranja topića za djevojčice nema potrebe za žicama, debelim bretelama i grubim teksturama koje ne prijaju koži.

Zato su naši topovi za djevojčice izrađeni tako da daju potrebnu podršku u ovom predjelu, ali istovremeno budu nježni i prijatni, sa velikim ili potpunim sastavom u vidu najfinijeg pamuka.