Majice

Majice za djevojčice iz Jasmil asortimana su prvi izbor onih kojima je kvalitet dječije odjeće na prvom mestu. Majice izrađujemo od najifnijih materijala koji prijaju koži, a uz to su vrlo dugotrajni i jednostavni za održavanje. Izbor uključuje razne dezene, krojeve i boje, pa svaka djevojčica može da pronađe savršene modele za sebe.

Pogledajte koje su majice za djevojčice u ponudi i izaberite za nju lijep, udoban i kvalitetan model koji će obožavati!

10 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 5,19 €
 2. Nisko kao 4,89 €
 3. Nisko kao 5,19 €
 4. Nisko kao 5,39 €
 5. Nisko kao 5,19 €
 6. Nisko kao 5,29 €
 7. Nisko kao 3,19 €
 8. Nisko kao 2,69 €
 9. J19B-16H101

  Bodi bretijela

  Nisko kao 3,99 €
 10. Nisko kao 2,69 €

10 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Majice na bretele sa raznovrsnim dezenima

Pamučne majice na bretele dolaze u bojama koje djevojčice najviše vole, a zanimljivi dezeni ih čine sjajnim izborom za svaku od njih. Ono što je glavna odlika majica na bretele je ipak  materijal, koji vrlo lijepo prijanja uz kožu čak i tokom toplih ljetnjih dana, pa su komforne za nošenje u svim prilikama.

 

Djevojčice ih vrlo lako kombinuju, a uz to se i odlično osjećaju u Jasmil majicama na bretele, čiji je kvalitet vrlo postojan.

Pamučne majice kratkih rukava

Majice za djevojčice kratkih rukava su najvećim delom izrađene od 100% pamuka, pa su nepogrješiv izbor čak i za najosjetljiviju kožu. Dolaze u raznim bojama i dezenima, jednostavne su za kombinovanje, a vrlo lako se i održavaju. Kvalitet se ne gubi ni nakon mnogo pranja i nošenja, pa su majice za djevojčice iz naše ponude pouzdan izbor koji traje.

Udobne majice dugih rukava

Za djevojčice koje preferiraju duži rukav, ali i za vremenske uslove koji zahtijevaju takve modele, pripremili smo udobne majice dugih rukava sa jednako zanimljivim dizajnom i dezenima kao i kod drugih modela. Majice su pogodne za nošenje u kućnoj varijanti, ali i svim onim prilikama u kojima su prirodni materijali i potpuni komfor prioritet.