Brushalteri

Jasmil brushalteri skrojeni su da odgovore na sve zahtjeve komfora i estetike. Naši najbolji brushalteri i sportski grudnjaci izrađuju se od visokokvalitetnih materijala i prepoznaju se su po kombinaciji udobnosti, vrhunske potpore i atraktivanog dizajna.

Uvjerite se zašto su Jasmil grudnjaci najbolji u svim odjevnim kombinacijama - odaberite grudnjak po svojoj meri i uživajte u osjećaju udobnosti tokom cijelog dana!

J23B-12G101 , Ženski top
Nisko kao 13,19 €
J23B-12G101 , Ženski top
Nisko kao 13,19 €
J23B-12G101 , Ženski top
Nisko kao 13,19 €

Klasični grudnjaci spadaju u nezaobilazne komade koje posjeduje svaka svaremena žena, od kojih se zahtijeva vrhunski komfor i prijatan osjećaj na dodir. Extreme Intimo se pobrinuo da klasični grudnjaci savršeno pristaju svakoj dami, a u to smo postigli upotrebom samo najkvalitetnijih materijala prilikom njihove izrade.

Klasični grudnjaci - najpraktičniji komadi za vašu fioku

Extreme Intimo klasični grudnjaci su veoma lagani za nošenje tokom cijelog dana, pa ni u jednom trenutku nećete osjetiti neželjeni pritisak ili zatezanje u gornjoj regiji. Korpe su kreirane tako da lijepo obuhvataju i oblikuju grudi, pa ćete se u njima osjećati atraktivno i puno samopouzdanja.

 

Naši modeli klasičnih grudnjaka su pogodni za nošenje u svim prilikama - kratku šetnju, duži boravak na poslu, lagani džoging u prirodi ili obične, svakodnevne trenutke kad želite da budete ležerni.

Veliki izbor boja klasičnih grudnjaka

Klasični grudnjaci iz našeg asortimana su dostupni u raznim modelima, pa možete izabrati one koje u potpunosti odgovaraju vašem ukusu i vašoj garderobi. Na raspolaganju je i veliki broj neutralnih nijansi, pa svaka dama može pronaći klasičan grudnjak po svom ukusu! Neka Extreme Intimo klasični grudnjaci budu Vaš izbor za svakodnevnu udobnost i prijatan osjećaj!