Ženska odjeća

Ženska garderoba iz Jasmil asortimana skrojena je uz korišćenje najprijatnijih materijala, kao što je fini prirodni pamuk, pa se osim vrhunskog kvaliteta, odlikuje i maksimalnim komforom koji pruža prilikom nošenja.

Jasmil ženska odeća dizajnira se tako da odgovori na sve potrebe savremene žene i upotpuni njen garderober korisnim, nosivim i kvalitetnim odevnim komadima, kao što su udobne majice i ženske helanke. Pogledajte našu ponudu ženske odeće i odaberite svoj novi omiljeni komad garderobe.

Nisko kao 11,89 € Regularna cijena 16,99 €
Nisko kao 21,27 € Regularna cijena 26,59 €
Nisko kao 16,72 € Regularna cijena 23,89 €
Nisko kao 16,72 € Regularna cijena 23,89 €
J19B-12D101 , Ženske helanke
Nisko kao 11,19 €

Ženska odeća - komfor kao prioritet

Ženska garderoba zadovoljiće potrebu za komforom kod svake dame koja žudi za svakodnevnom udobnošću i nežnim tekstilnim dodirom. Ne pravimo kompromis između estetike i udobnosti, već uspevamo da kreiramo komade koji uz komforan osećaj, pružaju i zavidan estetski dojam. U širokoj ponudi Jasmil odeće za žene, svaka će pronaći baš onaj odevni komad koji joj je potreban.

Jasmil odeća za žene - ženske helanke i majice

Helanke i ženske majice su najčešći deo naše ponude ženske odeće i pokazali su se kao omiljeni ženski odevni komadi. Ovo je prevashodno zbog toga što se odlikuju prijatnim i usobnim krojevima, a u Jasmil režiji, tom adutu se dodaju i krojevi vrhunskog kvaliteta, kao i najfiniji prirodni materijali.

Jasmil ženske helanke i majice su zato već godinama vaši favoriti i one stvari u garderoberu za koje se uvek prvo uhvatite kad žudite za komforom i nežnim dodirom tekstila. Pogledajte naš asortiman ženske odeće i odaberite komad po svojoj meri i želji!