Topići za djevojčice

Topovi za djevojčice iz Jasmil asortimana kreirani su tako da svakoj najmlađoj dami pruže potporu, ali i udobnost od samog početka razvitka grudi. Pogledajte naš asortiman i izaberite top za djevojčice po svom ukusu.

J24K-14G101 , Dječiji ženski top
Nisko kao 5,19 €
Nisko kao 3,99 €

Kvalitetni topovi za djevojčice za prijatnu svakodnevicu

Znamo koliko je važno da odjeća koja prianja direktno uz kožu bude skrojena od prijatnih materijala, koji je ne iritiraju. Zato topić za djevojčice krojimo od najfinijih materijala i prema standardima najvišeg kvaliteta.

Topovi za djevojčice iz Jasmil asortimana će ih dugo služiti i pružiti im maksimalnu udobnost tokom nošenja. Topići su zapravo prvi brushalteri u životu svake dame. Ipak, s obzirom na veličinu grudi u početku njihovog razvitka, kod dizajniranja topića za djevojčice nema potrebe za žicama, debelim bretelama i grubim teksturama koje ne prijaju koži.

Zato su naši topovi izrađeni tako da daju potrebnu podršku u ovom predjelu, ali istovremeno budu nježni i prijatni, sa velikim ili potpunim sastavom u vidu najfinijeg pamuka.

Dječiji topići za djevojčice različitih uzrasta

Top za djevojčice obavezan je dio svakog garderobera djevojčice i tinejdžerke, a u sklopu Jasmil ponude dostpuni su topići za djevojčiće od 10, 12 godina, ali i za djevojčiće starijeg uzrasta.

U našem asortimanu, djevojčice mogu pronaći one topiće koji najviše odgovaraju njihovom ukusu, ali i potrebama.

Pronađite topiće posebnog dizajna koje po boji i modelu možete uklopiti uz donji veš za djevojčice. Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite svoj omiljeni topić iz asorimana za djevojčice.