Veš

Veš za dečake iz Jasmil kolekcije izrađen je od najfinijih materijala prepoznatljivih na tržištu po optimalnoj udobnosti i zaštiti kože od iritacija usled znojenja. Kvalitetne tkanine iskombinovali smo sa zanimljivim dezenima i skrojili udoban veš koji se veoma dopada mališanima.

Pogledajte kolekcije na našem sajtu i u našoj ponudi pronađite postojan i kvalitetan veš za dečake koji će dugo trajati.

Stavke 1 - 12 od 21

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 4,29 €
 2. Nisko kao 4,29 €
 3. Nisko kao 4,29 €
 4. Nisko kao 4,29 €
 5. Nisko kao 4,59 €
 6. Nisko kao 4,59 €
 7. Nisko kao 4,29 €
 8. Nisko kao 4,29 €
 9. Nisko kao 4,59 €
 10. Nisko kao 4,59 €
 11. Nisko kao 2,39 €
 12. Nisko kao 2,39 €

Stavke 1 - 12 od 21

Postavi uzlazno pravilo

Slip za dečake - veliki izbor boja i modela

Slip gaćice za dečake iz Jasmil kolekcije odlikuju se kvalitetnom izradom i materijalima koji prijaju osetljivoj dečjoj koži. U naš slip za dečake dodaje se i određeni procenat mekanog elastina koji povećava prianjanje i udobnost tokom svakog nošenja, bilo da dečak miruje ili je aktivan.

Naša ponuda bogata je i velikim izborom boja i dezena slip veša za dečake pa će se, osim udobnosti, dečaci obradovati i modernom dezenu obaveznog komada odeće.

Bokserice za dečake - najprodavaniji pamučni veš za dečake

Bokserice su jedan od omiljenih i najčešće kupovanih komada veša za dečake. Dublje nogavice, ojačan struk i udobna prednjica jedan su od razloga zašto se dečaci osećaju najudobnje u boksericama.

Jasmil kolekcija bogata je velikom ponudom kvalitetnih bokserica za dečake, većinski izrađenih od pamuka sa malim dodatkom elastina - za savršeno udoban i za kožu prijatan komad veša, dizajniran tako da se lako uklopi u svaku kombinaciju.

Dugačke gaće za dečake - udoban model koji greje

Dugačke gaće za dečake iz naše kolekcije izrađuju se od prirodnog pamuka, a dodatnu udobnost i prianjanje garantuje mekani elastin. Jednostavan kroj dugačkog veša komforan je za nošenje, odlično održava toplotu tela tokom hladnijeg perioda u godini, a može se nesmetano nositi ispod farmerki ili trenerke.