Program za spavanje

Ženske stvari za spavanje iz Jasmil asortimana skrojene su od najprijatnijih materijala, kao što je fini prirodni pamuk. Uz sjajan estetski dojam, one zato pružaju i vrhunski komfor, a uz sve to i neupitan kvalitet i dugovečnost.

Dobra ženska pidžama, udobna spavaćica i bademantil neophodan su deo svakog ženskog garderobera i glavni “krivci” za komforne i slatke snove. Pogledajte ženske stvari za spavanje iz naše kolekcije i odaberite svoje spavaće favorite!

Stavke 1 - 12 od 36

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 15,39 €
 2. Nisko kao 16,59 €
 3. J22K-52P102

  Ženska pidžama

  Nisko kao 26,69 €
 4. Nisko kao 15,39 €
 5. Nisko kao 16,59 €
 6. J22K-52P101

  Ženska pidžama

  Nisko kao 26,69 €
 7. Nisko kao 16,19 €
 8. J22K-42P101

  Ženska pidžama

  Nisko kao 25,59 €
 9. J22K-42P102

  Ženska pidžama

  Nisko kao 25,19 €
 10. Nisko kao 27,99 € Regularna cijena 34,99 €
 11. Nisko kao 12,95 € Regularna cijena 16,19 €
 12. J22K-32P104

  Ženska pidžama

  Nisko kao 25,59 €

Stavke 1 - 12 od 36

Postavi uzlazno pravilo

Jasmil noćna kolekcija - ženske pidžame, spavaćice, bebi dolovi i bademantili

Jasmil asortiman ženskih stvari za spavanje obuhvata čitav niz modela garderobe za spavanje, a upravo po ovoj ponudi zavidnog kvaliteta smo i najpoznatiji! Naše stvari za spavanje odavno su postale vaš omiljeni saveznik za udoban san i prijatan dodir tekstila tokom noći.

U ponudi uvek imamo: spavaćice, pidžame, bademantile i kombinezone za spavanje, koje obožavate!

Ženske pidžame -  široka ponuda najlepših pidžama za žene

Ženske pidžame omiljen su izbor svake praktične žene. Mnoge dame upravo ženske pidžame ocenjuju kao jedini odevni komad koji je udobniji od trenerke, pa pidžame smatraju sinonimom za najveći komfor.

Jasmil pamučne ženske pidžame krojene su upravo s ciljem da budu udobnije od najudobnijeg, a dizajnirane tako da lepo istaknu žensku figuru. Ovde ćete pronaći duge pidžame, ali i bebi dol modele, kao i ¾ pidžame, među kojima ćete izabrati baš onaj model koji najviše odgovara vašem ukusu i potrebi.

Spavaćice - lagodne i prijatne spavaćice vrhunskog kvaliteta

Spavaćice nose dame koje uživaju u lepršavim krojevima, ali i sve one žene koje vole najlagodniji osećaj tokom sna. Jasmil spavaćice na duge rukave, kratke rukave i bretele izrađujemo u različitim dužinama i modnim stilovima.

Ono što je svim spavaćicama iz naše ponude imaju zajedničko jesu vrhunski kvalitet i najnežniji dodir.

Ženski bademantili - visoka upotrebna vrednost i maksimalni komfor

Ženski bademantili imaju izrazito visoku upotrebnu vrednost - praktični su i funkcionalni. Možete ih nositi u svim kućnim prilikama, ali dame ih najčešće koriste u kupatilu, odmah nakon tuširanja. Tada bademantili upijaju i poslednje ostatke vlage i to svojim najnežnijim materijalom. Jasmil ženski bademantili, kao i ostatak naše ponude, odlikuju se krojem premium kvaliteta i finim opipom.

Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite svoju novu omiljenu žensku pidžamu, spavaćicu ili bademantil iz ženske kolekcije.