Donji veš za djevojčice

Donji veš za djevojčice iz Jasmil kolekcije skrojen je od najfinijeg materijala kao što je pamuk i pružiće maksimalni komfor djetetu. Upoznajte se sa našom online ponudom u kojoj se nalazi veš za djevojčice i izaberite kvalitet za svoje najmlađe!

J15B-14Y101, Dječiji Ženska slip 3/1

Kvalitetni pamučni donji veš za djevojčice koji se lako održava

Zahvaljujući materijalima kao što su prirodni, najfiniji pamuk i mekani elastin, Jasmil je uspjeo da skroji savršene gaćice za djevojčice različitih krojeva koji prijaju i najosjetljivijoj dječijoj koži.

Uz naš veš za djevojčice, ugodnost tokom svakog nošenja je zagarantovana i kretanje neometano. Ono čemu će se mame naročito radovati jeste lakoća održavanja veša usled zahvalnosti materijala od kojih su gaće za djevojčice skrojene.

Gaćice za djevojčice - širok asortiman donjeg veša u raznim bojama i dezenima

Jasmil online prodavnica je jedinstvena adresa na kojoj ćete zahvaljujući bogatom asortimanu, u koji spadaju pamučni bodi za djevojčice, topovi za devojčice i kvalitetan donji veš, u raznim bojama i dezenima obogatiti fioku svog djeteta.

Moderna estetika, kvalitet i udobnost su osnovna merila po kojima šijemo osetljive dječije odevne predmete, garant dugotrajnosti veša, ali i zadovoljstva vašeg djeteta.

Vrhunski kvalitet mekanih, pamučnih niti i prijatni elastin obezbijediće djevojčicama neophodnu udobnost, a slip i bokserice za djevojčice zanimljivih dezena sjajno će se uklopiti u svaku odevnu kombinaciju.

Klasičan i prijatan slip za djevojčice

Slip za djevojčice je idealan komad za svaki dan.

Ove visoko sečene gaće za djevojčice pružiće maksimalnu udobnost i slobodu pokreta i ispratiti djete kroz svakodnevne aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom.

Modeli iz naše ponude dolaze u najraznovrsnijim bojama, sa pažljivo odabranim dezenima i motivima koje će se dopasti djevojčicama svih uzrasta.

Bokserice za djevojčice za celodnevnu udobnost

Jednostavne, udobne i praktične bokserice za djevojčice, jedan su od neophodnih komada u ormaru svake mlade dame.

Bokserice za djevojčice iz naše kolekcije sačinjene su pretežno od nježnog pamuka, uz udeo elastina koji pruža rastegljivost i prati oblik tijela, te su idealne za najrazličitije aktivnosti svake djevojčice.

Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite kvalitetan donji veš za najmlađe dame!