Ženske majice

Majice neizostavan su komad u ormaru svake pripadnice ženskog pola. Modele iz naše ponude kreiramo sa ciljem da dizajnom i materijalom od kog su skrojene pruže maksimalnu udobnost i komfor savremenoj ženi prilikom nošenja. Istražite majice ženske Jasmil kolekcije i odaberite one koje su dizajnirane baš po vašem ukusu!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Ženske pamučne majice za prijatnu svakodnevicu

Jasmil majice namijenjene ženama odlične su za nošenje u ležernim prilikama tokom ljetnjih i proljećnih dana, a u zavisnosti od dizajna - mogu biti pogodne za najrazličitije prilike. Neke majice za žene iz naše ponude idealne su kao ženske potkošulje, dok su druge namijenjene za nošenje u svakodnevnim aktivnostima.

U našoj paleti proizvoda nalaze se i ženske rolke bez rukava koje će svakom stajlingu dati neophodnu dozu elegancije i sofisticiranosti. Rolke ženske kolekcije na vašoj koži ostavljaju prijatan osećaj, pružajući udobnost pri svakom pokretu.

Veliki izbor različitih modela majica koje garantuju svakodnevnu udobnost

Ženske majice kratkih rukava pružaju veliku mogućnost kombinovanja sa drugim odjevnim komadima kao što su ženske pantalone i helanke. Vrlo su udobne, aktuelne i čest su izbor svih savremenih žena. Lako ćete odabrati kroj, boju i dezen po vašem ukusu!

Ženske potkošulje kreirane su od prijatnih materijala, pretežno od najfinijeg pamuka, uz dodatak elastina koji pruža neophodnu dozu rastegljivosti svakom modelu.

Ženske majice dugih rukava su idealna odjeća za žene tokom hladnih dana u kojima bi vam dobro došao topao i nježan pamučni dodir. Majice ženske Jasmil kolekcije možete odjenuti u najrazličitijim dnevnim i večernjim prilikama.

Pamučne ženske majice - online prodaja

Pogledajte Jasmil ponudu ženskih majica, posjetite neko od naših prodajnih mjesta, ili poručite online sa svega nekoliko klikova. Veliki izbor modela majica različitih veličina i dizajna, kao i cijene prilagođene kvalitetu majica, čine naš online shop pravom destinacijom za kupovinu svih savremenih žena!