Pidžame za djevojčice i bebi dol za djevojčice

Extreme Intimo ženske spavaćice skrojene su od prirodnih materijala, a izrađene po standardima najvišeg kvaliteta. Spavaćice su izuzetno udobne i nežne za nošenje. Upravo je komotan osećaj na koži i udobnost ono čime će se unaprediti kvalitet Vašeg sna, a materijal ženskih spavaćica iz našeg asortimana prijaće i najosetljivijoj koži.
J23K-44X101 , Dječija ženska spavaćica
J23K-24X101 , Dječija ženska spavaćica
Nisko kao 5,69 € Regularna cijena 9,49 €
J23K-14X101 , Dječija ženska spavaćica
Nisko kao 5,63 € Regularna cijena 9,39 €

Pidžame za djevojčice i bademantili od najfinijeg pamuka

Duge i kratke pidžame za djevojčice kao i bademantili za djevojčice odlikuju vesele boje, zanimljivi dezeni i što je najvažnije - vrlo kvalitetni materijali među kojima preovladava čuveni ariljski pamuk. Upravo to je garancija udobnosti i komfora koji dolaze uz sve Jasmil modele, pa možete biti sigurni da će svaka djevojčica uživati u noćima koje provede u našim pidžamama i bademantilima. 

Uz naše pidžame snovi su mirniji i lijepši, jer materijal prija koži i lepo prianja uz nju, pa nema iritacija, žuljanja i drugih neprijatnosti. Osim toga, pamučne pidžame za djevojčice i bade mantili za djevojčice lake su za održavanje i zdržavaju  početnu formu i nakon više pranja. 

Dječije spavaćice za djevojčice neodoljivog dizajna

U našoj ponudi možete pronaći i vrlo zanimljive dječije spavaćice za djevojčice koje će ih osvojiti lepim dizajnom, ali i prijatnim pamučnim opipom koji je prioritet kada su komadi za spavanje u pitanju. Među različitim modelima spavaćica koje nudimo, vaša djevojčica će sigurno imati model koji joj savršeno odgovara u svakom smislu - estetskom i praktičnom.

Bebi dol za djevojčice - idealan izbor za tople noći 

Bebi dol za djevojčice  krojimo u modelima veselih boja i zanimljivog dizajna koji oduševljavaju svaku djevojčicu, a lep materijal i komforan osjećaj tokom nošenja učiniće njenim omiljenim komadima za spavanje. Modeli dolaze u različitim dezenima, pa svaka djevojčica može da pronađe komad koji joj u potpunosti odgovara.

Pogledajte Jasmil asortiman stvari za spavanje za djevojčice i odaberite model kojim ćete oduševiti dragu mališanku!